Uitvaartondernemers

Uitvaartondernemers kunnen op de pagina PRODUCTEN het overzicht van de kisten vinden die Designkisten kan leveren. Naast een voorraad reguliere kisten biedt Designkisten ook een eigen kistenlijn met stijlvolle en met de hand bewerkte kisten aan.

Designkisten zijn gemaakt op basis van massief populierenhout, waardoor deze geschikt zijn voor zowel het crematieproces als voor begraven. De kisten in onze collectie zijn reeds getest en goedgekeurd door de Landelijke Vereniging van Crematoria (LVC). Om er zeker van te zijn dat u werkelijk een uitvaartkist uit onze collectie krijgt, werken wij met een gecodeerde sticker en een daarbij behorend certificaat van echtheid.

Levertijd:
De levertijd is afhankelijk van het model, de voorraad, de transporttijd en de wensen van de nabestaande. Op ons locatie in Zwaag (Hoorn (nh)) staan een aantal uitvaartkisten op voorraad.
Hierdoor zou het mogelijk moeten zijn om binnen 24 uur te leveren. Mocht de voorraad niet toereikend zijn of de nabestaande wensen een speciale uitvoering dan adviseren wij een bedopbaring. Op de dag van de uitvaart, of in overleg eerder, wordt de uitvaartkist dan geleverd.